Z mého talíře 19

Další várka dobrůtek, které jsem tento týden spořádala. Neustále ve spěchu a ve stresu a tak to není vždycky přesně to, co bych chtěla, ale takový je život :) U nás se někdy jídlům v restauraci nevyhneme, když jde o pozvání na business oběd nebo snídani, ale o to více je pak nutné vyvažovat to jinými jídly a pohybem. 

Opět v Golfparku Lohtka - oni mi budou muset jednou platit odtučňovací kurzy. Kachnímu stehnu jsem prostě neodolala a to zelí (miluju zelí ve všech úpravách) 

Restaurace na hříchy je Bravo v Twórkově, tentokár jsem obejvila kuřecí kapsu s hříbkama, i když byl druhý den o to tvrdší tréning, tak to stálo za to :) 

Lívance, tentokrát s kefírem a jahodovým přelivem.
PS: potřebuju lívancovu pánev, takhle je to boj je mít aspoň trochu stejné :) 

Výborný celozrnný koláš se švestkama jako variace na kynutý koláč, pro radost mého muže s trochou posypky.
Recept k nahlédnutí ZDE

Cizrnové placičky s tuňákem jsou strašně jednoduchý recept, který ale všem chutná. Protože kdybyste jim neřekli, že je to cizrna, tak to většina ani nepozná.Recept ZDE

Další variace na ranní lívance s přidáním mraženého banánu a kakaa, navrch s kokosem. Prostě když je čas, dělám lívance. 

Rizotko se zeleninou a parmazánem. Jednoduchý recept stylu, co dům dal. 

Zase jednou moje experimenty. Pudingový koláč s banánem a tvarohem. Trcohu jsem se bála, co to udělá, ale bylo to opravdu výborné. Přístě ho jen udělám do vyšší nádoby, aby byly jednotlivé vrstvy opravdu vidět. Recept ZDE


Když je chuť na pizzu, tak ji většinou radši upeču sama, aspoň vím, co v ní mám. Sice chvilku trvá než Vám vykyne těsto, ale užijete si i zábavu při hledání kombinací, které vytvoříte z Vaší ledničky. Recept na těsto ZDE
Tento týden se těch hříšných jídel sešlo více než obvykle, ale někdy to tak je :) Nebojte, zase přijdou o zdravější kombinace, slibju 

Komentáře