Gnocchi s dýňovou omáčkou

Dýně doma na stole evokovala nějaký nový recept a sladký dezert byl zrovna k snídani a tak došlo na dýňovou omáčku.



Ingredience na 1 porci:
Gnochci 160g (Lídl)
Dýně hokaido asi 120g
Kokosové mléko 15g
Kokosový olej 2g
Cibule 70g
Žampiony 70g
masox 0,5 kostky

Postup:
Dýni oloupeme a nakrájíme na kousky a dáme vařit. Do vody jsem později přidala masox a po uvaření rozmixovala ponorným mixérem. (ze zbytku celé dýně bude polévka). Mezitím si na pánvi na troše kokosového oleje orestuju cibulku a žampiony. Pak k nim přidám rozmixovanou dýni a dochutím zázvorem. Gnocchi jsme koupili čerstvé z Lídlu, hodila jsem je do vroucí vody asi jen na minutu a slila.
Na talíři vše smícháme a můžeme se pustit do jídla :) 


Hodnoty 
367Kcal, 67S, 6T, 9T

Komentáře