Jáhlová kaše s proteinovým "toppingem"


Po delší době jsem se poslední dny vrátila ke kaši k snídani místo vajíčka. Variant na kaši exustuje určitě nepřeberné množství. Typy vloček pravidelně střídám, dnes došlo na jáhly. A místo čokolády nebo nějakého hříchu nahoru jsem začala zkoušet trochu jinou varinatu s dodáním bílkovin v jiné podobě. 

Ingredience:
30g jáhlových vloček
asi 150ml vody
1 lžička psyllia
stéviové kapky na doslazení
skořice
ovoce dle vaší chuti - já mám jahody a ananas z mražáku
50g jogurt bílý
10g banánový protein 

Postup:
 Vločky uvařím v čisté vodě, dokud z nich nevznikne kaše, přidám lžičku skořice, psyllia a osladím stéviovými kapkami. Mezitím si vytvořím "topping" z proteinu, trochu vody a jogurtu - opět případě dosladíme nebo dochutíme. A nakonec už jenom krásně načančáme a naservírujeme. 

Komentáře