Šestý měsíc života

 V šestém měsíci jsme se už pomalu připravovaly na přesun do Ostravy a konečně do našeho  bytu 

Emmičkc je stále stejně veselé miminko
Začaly jsme spolu vyrážet na výlety. Tento byl na Hukvaldy. Emmi už konečně zvládá být chvíli v klidu, i když v kočárku nespinká, i když je to někdy zatím nevyzpytatelné. 
Emmi už nejen že vydrží na bříšku pekně dlouho, ale dokáže už couvat a tak se dostane hezky mimo podložku a velmi si to užívá, že už se dokáže posunout. 
Jídlo je stále velká zábava a zkoušíme nové a nové druhy zeleninky a už pomalu i ovoce 

Sice ještě nemáme první zub, ale jejich čistění už trénujeme předem :) 

 Zkoušíme pořád nové věci a to tedy už i jízdu v kočárku na bříšku. Emmi už to vyloženě nebaví jenom ležet a koukat, bohužel ji moc nebaví ani v kočárku spinkat, tak se jí snažím zabavit jak to jenom jde, abychom se alespon vyvětraly.

Hned první den přesunu do Ostravy jsme vyzkoušely jízdu ve sportovním kočárku a Emmička byla zcela nadšená, i když rozhled zatím nemá nic moc, protože ji zatím nenechávám sedět.

U mých rodičů na zahradě už jsme udělali i malý bazének pro ty nejmenší a Emmi se to moc líbilo, voda začíná být totálně její živel.

Emmi a její první křupka. Nějak jsem to neplánovala, malá od kamarádky to tak nějak rozhodla za mě a tak Emmi už papá i křupky, ovoce zavádíme čím dál víc a začneme zařazovat už i lepek. 

A zároveň už si krásně umíme držet lahvičku s čajem. Ta nová zručnost a rychlost vývoje je neuvěřitelná a fascinující. 




















Komentáře